tiistai 8. tammikuuta 2013

Ihanan pieni kauppalasku

Tänään kävin taas ruokakaupassa. Tai oikeastaan ei voine sanoa "taas", viimeksi kun kävin viime viikolla... Mukavan vähän meni rahaa, vain 8,95 €, mutta ostinkin lähinnä vain hedelmiä ja vihanneksia. (Kaapeissa ja pakastimessa kun on edelleen niitä joskus ajat sitten sinne ostettuja ruokatarpeita, joita olen viime aikoina hyödyntänyt pääruoan teossa). Ostin appelsiineja, kiivirasian, banaania, pari kurkkua, keräkaalin, sipulia ja pussin ruispaloja. Ruispalat olivat muuten tarjouksessa, pussillinen 1,59 €, normaalisti 1,99 € pussi. Kylläpäs tuli hyvä fiilis tästä huimasta säästöstä :D

Ennen tälle nuukailukuurille ryhtymistä olisin todennäköisesti napannut ruokakaupasta mukaan edellisten lisäksi heräteostoksena ainakin suklaata ja purkkaa, nyt en ostanut, eikä kyllä edes tehnyt tiukkaa olla ostamatta. Tosin meillä on edelleen kotona joulusuklaita jemmassa... ehkä ostamatta jättäminen ei siksi ollutkaan vaikeaa ;)


Opiskelijakahvilaan "törsäsin" tänään, ostin KAKSI kahvia. Oli niiiin pitkä päivä koulussa ja väsytti, että halusin sen toisenkin kupin. Noh, huomenna palaan taas ruotuun ja ostan vain yhden. Kotosalla tulee joskus iltaisin juotua niin paljon kahvia, että rahan säästön lisäksi lienee muutenkin fiksua, että vähennän sitä kahvin litkimistä päiväsaikaan.


Työttömyyskassasta tuli tänään kirje, että oikeuteni ansiopäivärahaan on loppunut. Tästä eteenpäin saan työmarkkinatukea (sinne ensi syksyyn saakka), kunhan toimitan tarvittavat laput ja hakemuksen Kelaan. Noh, en ole asiasta kovin järkyttynyt, tuloni laskevat tämän myötä kuitenkin vain muutamia kymppejä (mikäli oikein laskin), ansiosidonnaiseni kun ei ollut mikään kovin hurja vähäisten aiempien ansioiden vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti